Nordisk temaseminar: Kvalitet

Dato: 29. januar - 1. februar 2024
Sted: Stockholm, Sverige
Frist: 27. november 2023

Gulesin fra det norske kontoret var en av talerne på den nordiske temakonferansen 2022. Foto: Lillian Solheim/Erasmus+ ungdom

Endelig er det klart for et nytt nordisk temaseminar! Her deltar støttemottakere fra prosjekter som har fått støtte fra et av de nordiske nasjonale kontorene for Erasmus+ og Solidaritetskorpset. Turen går til Stockholm i januar, og årets tema er kvalitet.

Hva er et kvalitetsprosjekt, hvordan ser det ut, og hvordan kommer vi dit? Det blir de overordnede spørsmålene som blir stilt på det nordiske temaseminaret som skal holdes i Stockholm i januar. Her møtes nye og gamle kjenninger av Erasmus+ og Solidaritetskorpset fra alle de nordiske landene.

Målet med årets konferanse er

  • Å gi deg en bedre forståelse av hvordan du kan heve kvaliteten i ulike faser av prosjektet ditt
  • Å utforske og utveksle god praksis når det kommer til kvalitet i planlegging, gjennomføring og oppfølging av et prosjekt
  • Å oppfordre deg til å lære fra og bygge relasjoner med andre støttemottakere fra hele Norden

Her kan du lese om forrige nordiske temaseminar, som ble holdt i Oslo på tampen av 2022: Vellykka nordisk Erasmus+-konferanse. Tema den gangen var strategi.

Deltakeravgift

Det eneste du betaler er en egenandel på 500 kroner. Kurs, reise, opphold og de fleste måltider er inkludert.

Slik søker du

Du kan lese mer om dette kurset og melde deg på via SALTO.

En veiledning for å melde deg på kurs finner du hvis du går tilbake til kursoversikten og skroller deg forbi kursutlysningene.