TICTAC: Kom i gang med opplæring for ungdomsarbeidere

Dato: 28. oktober - 3. november 2024
Sted: Latvia
Frist: 31. august 2024

Få mer kunnskap sammen! Gjennom støtteordningen Opplæring for ungdomsarbeidere kan du søke om støtte til å heve kvaliteten på ungdomsarbeidet i organisasjonen din, gjennom å samarbeide med kolleger fra andre land. Du kan søke om støtte til studieturer, kurs, jobbhospitering eller andre opplæringsaktiviteter.

Lyst til å komme i gang? Start med å melde deg på dette kurset! Du vil få en rekke praktiske tips, lære mer om prosjektsyklusen i et slikt prosjekt og reflektere på hvordan du kan bruke dette strategisk. I tillegg vil du lære mer om sentrale konsepter som ikke-formell læring og interkulturell læring. Du vil få mer kunnskap om hvordan du kan legge til rette for aktiv ungdomsmedvirkning, og hvordan du kan heve kvaliteten i ungdomsarbeidet du allerede gjør.

Kurset er for deltakere fra flere ulike land i Europa, så her er det mange muligheter til å treffe partnere til fremtidige prosjekter også.

Deltakeravgift

Det eneste du betaler er en egenandel på 500 kroner. Kurs, reise, opphold og de fleste måltider er inkludert.

Påmelding

En veiledning for å melde deg på kurs finner du hvis du går tilbake til kursoversikten og skroller deg forbi kursutlysningene.