TICTAC: Kom i gang med opplæring for ungdomsarbeidere

Dato: 18. - 23. mars 2024
Sted: Wien, Østerrike
Frist: 15. januar 2024

Få mer kunnskap sammen! Gjennom støtteordningen Opplæring for ungdomsarbeidere kan du søke om støtte til å heve kvaliteten på ungdomsarbeidet i organisasjonen din, gjennom å samarbeide med kolleger fra andre land. Du kan søke om støtte til studieturer, kurs, jobbhospitering eller andre opplæringsaktiviteter.

Lyst til å komme i gang? Start med å melde deg på dette kurset! Du vil få en rekke praktiske tips, lære mer om prosjektsyklusen i et slikt prosjekt og reflektere på hvordan du kan bruke dette strategisk. I tillegg vil du lære mer om sentrale konsepter som ikke-formell læring og interkulturell læring. Du vil få mer kunnskap om hvordan du kan legge til rette for aktiv ungdomsmedvirkning, og hvordan du kan heve kvaliteten i ungdomsarbeidet du allerede gjør.

Kurset er for 30 deltakere fra flere ulike land i Europa, så her er det mange muligheter til å treffe partnere til fremtidige prosjekter også.

Deltakeravgift

Det eneste du betaler er en egenandel på 500 kroner. Kurs, reise, opphold og de fleste måltider er inkludert.

Påmelding

Du kan lese mer om dette kurset og melde deg på via SALTO (ekstern lenke).

En veiledning for å melde deg på kurs finner du hvis du går tilbake til kursoversikten og skroller deg forbi kursutlysningene.