Ungdomsforskningsseminaret 2023

Dato: 22.-24. mai 2023
Sted: Tyskland
Frist: 23. mars 2023

Hva

I mai kan du delta på et forskningsseminar i arrangert av RAY-nettverket (Research-based Analysis of European Youth Programmes) sammen med det finske og tyske Erasmus+-kontoret. Reisen går til Tyskland, og du vil få møte mange spennede aktører på ungdomsfeltet i Europa.

Hvorfor

Hovedmålet med samlingen er å utforske og diskutere metoder innen forksning på det internasjonale ungdomsfeltet og særlig innen europeiske ungdomsprogrammer. Blant annet skal vi

  • utforske felles utfordringer rundt kvalitative og kvantitative forskningsmetoder
  • dele erfaringer og praksis fra forskningsprosjekter
  • diskutere framtidige utfordringer på ungdomsforskningsfeltet

Hvem

Alle som er interesserte i forskning på ungomsfeltet i Europa er velkomne til å søke. Dersom du har deltatt i et samarbeidsprosjekt med støtte fra Erasmus+ kan det være spesielt relevant.

Hvor mye

Som vanlig betaler du kun en egenandel på 500 kroner, og får med det reise, opphold, måltider og konferansedeltakelse dekket.

Når

Ankomst er ved lunsj mandag 22. mai og avreise er ved lunsj onsdag 24. mai. Søknadsfrist er torsdag 23. mars.

Hvordan

Du kan lese mer om dette kurset på RAY-nettverket sine nettsider, og du melder deg som vanlig på via SALTO (ekstern lenke).

En generell veiledning om hvordan du melder deg på kurs finner du hvis du går tilbake til kursoversikten og skroller litt nedover på siden, forbi kursene som ligger ute.