Arabisk-europeisk ungdomsforum i Egypt

NB! Merk at dette ikke er et arrangement i regi av oss i Erasmus+ ungdom. Forumet arrangeres av Europarådet og Leage of Arab states, vi deler kun utlysningen (og kan dermed heller ikke svare på spørsmål du har noen). Kursutlysninger fra Erasmus+ ungdom finner du her.

Er du mellom 18 og 30 år og engasjert i en organisasjon som jobber interkulturelt dialogarbeid, arabisk-europeisk samarbeid eller kunnskap om kunstig intelligens? Da bør du sjekke ut konferansen som skal foregå i Luxor i Egypt i oktober.

Bli med på det 8. arabisk-europeiske ungdomsforumet!

Forumet er en unik plattform hvor unge mennesker fra Europa og den arabiske verden kan møtes for å dele sine erfaringer, lære av hverandre, og diskutere viktige temaer som påvirker dagens samfunn. Årets forum fokuserer på "Ungdom og interkulturell dialog i tider med kunstig intelligens". Konferansen skal utforske hvordan AI kan påvirke unge mennesker og hvordan vi kan bruke teknologi for å fremme interkulturell forståelse.

Hvorfor delta?

  • Fremme dialog og samarbeid: Delta i spennende diskusjoner om hvordan vi kan styrke interkulturell dialog og samarbeid mellom unge mennesker fra Europa og den arabiske verden.
  • Lær av historien: Utforsk Luxors rike historiske arv og lær hvordan gamle sivilisasjoner kan forme vår forståelse av kulturelt mangfold i dag.
  • Utforsk AI: Få innsikt i fordelene og risikoene ved kunstig intelligens og hvordan vi kan bruke teknologi til å bygge bro mellom kulturer.
  • Nettverk med ledere: Møt andre ungdomsledere og aktivister, del erfaringer og bygg nettverk som kan vare livet ut.
  • Bidra til en bærekraftig fremtid: Samarbeid om prosjekter og initiativer som støtter FN’s bærekraftsmål og arbeid for verdensfred, klimarettferdighet og menneskerettigheter.

Praktisk informasjon

Når: 14. - 19. oktober 2024

Hvor: Luxor, Egypt

Arbeidsspråk: Engelsk og arabisk (tolkes)

Kostnader: reise, visumkostnader, kost og losji dekkes av arrangørene

For å delta, må du være bosatt i et medlemsland av Europarådet eller et land som har signert Den europeiske kulturkonvensjonen. Du må også kunne jobbe på engelsk og være involvert i en ungdomsorganisasjon eller et ungdomsprosjekt knyttet til Europeisk-arabisk samarbeid, interkulturell dialog eller AI.

Søknadsfrist: 24. juli 2024

Les mer og finn lenke til søknadsskjema her (ekstern lenke). Har du spørsmål eller trenger mer informasjon, kontakt Europarådet på eyc.programme@coe.int.