Vinn en gratisbillett og reis Europa rundt!

Er du eller fyller du 18 år i 2022? Da kan du vinne en gratis togbillett du kan bruke til å reise Europa rundt. Reis til så mange land du vil i opptil 30 dager, enten alene eller sammen med venner. 400 billetter er allerede delt ut til ungdom i Norge, og nå skal 400 ungdommer til få en billett til Europa.

Lyst til å oppleve Barcelona, Athen eller Praha neste år? Alle sammen kanskje? Det kan du nå få muligheten til. For mellom 11. og 25. oktober arrangerer nemlig EU billettkonkurransen DiscoverEU for andre gang i år. Gjennom den kan 18-åringer over hele Europa vinne gratis interrailbilletter.

Konkurransen skjer to ganger i året. I april ble det delt ut 35.000 billetter til ungdom over hele Euraopa, og nå skal 35.000 nye deles ut. Hvert land får en kvote basert på innbyggertall, og ca. 400 av billettene er reservert til ungdom i Norge.

Og du? Du har faktisk ganske store sjanser for å vinne. I årets første runde vant litt under halvparten av de som meldte seg på konkurransen. Og er du én av dem som ikke vant i april, får du en ny sjanse nå.

Konkurransen er åpen mellom 11. oktober og 25. oktober. Vinner du, kan du reise akkurat når du vil fra og med 1. mars neste år. Les mer om DiscoverEU her!