Kom i gang med store samarbeidsprosjekter

Tid: 16 - 18. september
Sted: Dublin, Irland
Søknadsfrist: 24. mai

Jobber du på ungdomsfeltet i en organisasjon, institusjon eller kommune? Ser du verdien av internasjonale samarbeid for å få til endringer som gagner både enkeltungdommer, dere som organisasjon, og samfunnet? Har du kanskje hørt om at du kan søke støtte til store samarbeidsprosjekter (se støtteordning her), men er litt usikker på hvor du skal starte? Da er dette kurset for deg!

Kurset tar sikte på å gå gjennom de første stegene du trenger for å sette i gang et stort samarbeidsprosjekt på ungdomsfeltet. Sammen med 25 andre deltakere fra andre europeiske land, får du en innføring i denne støtteordningen. Du får vite om kriterier, hvordan sette opp et budsjett, lage aktiviteter og bygge opp et godt samarbeid med andre, samt se eksempler på tidligere prosjekter i denne kategorien.

Kurset bruker designtenking som metode for å jobbe sammen med andre aktører fra rundt omkring i Europa, som tenker å søke på støtteordningen. Du vil derfor få grundig innføring av hvordan bruke designtenking, hvordan du kan bruke dette til å utforme et prosjekt, få en større forståelse av hvordan identifisere behov innad i organisasjonen og utvikle dine evner til å utvikle prosjekter.

Hvem er kurset for?

Kurset er godt egnet for nykommere og organisasjoner som har lite erfaring med Erasmus+ungdom og støtteordningene. Det eneste du betaler er en egenandel på 500 kroner. Kurs, reise, opphold og de fleste måltider er inkludert!

Se veiledning om hvordan du melder deg på kurs ved å gå tilbake til kursoversikten og skrolle litt lengre ned på siden.